Bere-Goed

 

 

Second Hand for Kids     

 

Inbrengvoorwaarden

Bere-Goed bemiddelt bij de verkoop van gebruikte kinderkleding in de maten 50 t/m 176. Wij verkopen kleding van alle bekende merken zoals Bengh, Vingino, Name-It Mexx, Bomba, Lief, Boriz, Adidas Tommy, Tumble and Dry ,  maar ook kleding van We, Persival, Zara etc. Wij bieden kleding aan voor iedere doelgroep. De kleding moet er wel perfect uitzien.

Je moet de kleding goed controleren op mankementen voordat je de kleding bij ons brengt. De kleding moet gewassen en ook vooral gestreken zijn, en niet ouder dan 2 jaar zijn. Geen effen t-shirts. De gewassen en gestreken kleding graag inleveren in ruime plastic tassen of dozen het liefst met naam adres etc.
Kleding die wij niet geschikt vinden (door bv toch aanwezige mankementen of te vaal/gedragen), gaat door naar een goed doel.
We nemen zeer beperkt babykleding in. De babykleding mag niet ouder zijn dan 1 jaar en alleen van bekende merken zoals Lief, Baby-Face, Little Feet, Mexx ed.
We nemen geen kleding in van de Wibra, Action, Zeeman en Hans Textiel.

Nieuwe inbrengers
Inbrengers die voor het eerst kleding bij Bere-Goed willen inbrengen, dienen eerst telefonisch contact met ons op te nemen over de inbrengvoorwaarden en of wij op dat moment plek hebben.
Er zijn periodes dat wij zoveel binnenkrijgen, dat we vol zitten en alleen op afspraak werken. Meestal moet je dan 2 a 3 weken wachten.

Voorjaars/Najaarsinbreng
De inname van de voorjaars/zomerkleding begint in januari en de inname van de najaars/winterkleding begint in juli (let op onze vakantieopeningstijden op de site).
Wil je bij t-shirts op de naden letten, dat ze niet scheef getrokken zijn en ook strijken(aan de binnenkant) Ook spijkerkleding graag strijken.

We hebben in de afgelopen 20 jaar duizenden inbrengers en minsten zoveel enthousiaste klanten mogen ontvangen. Heb jij ook nog leuke, bijzondere, eigengemaakte, eigentijdse, snoezige, te gekke kinderkleding die inmiddels te klein is, bel ons!

Dagelijks wisselende collectie.
We hebben dagelijks aanvoer van nieuwe kleding, die we dan prijzen en zo snel mogelijk in de winkel hangen. En het leuke is dat je in onze winkel alle merken van Nederland bij elkaar hebt hangen. Wij hebben een hoekje met babykleding in maat 50 t/m 80, maar ook spijkerbroeken van Replay, Diesel , G-star in de maten 25 t/m 28.
Loop eens binnen en oordeel zelf.

Design:
Frits Kappers